• Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
 
Home Nyheder NORDLEK 2018

NORDLEK 2018

NORDLEK-stævnet vil blive afholdt i Sverige. Nærmere bestemt i byen Falun den 10. – 15. juli 2018.

Til at organisere den danske deltagelse i stævnet, er der nedsat en nationalkomité, der består af Hanne Holse fra DGI, Anne-Grete Jensen fra Spillemandskredsen og Egon Agerskov fra Folkedans Danmark.

 

24. – 27. maj i år var nationalkomitéen til møder i Falun, hvor bl.a. planerne for NORDLEK 2018 blev præsenteret, og der er meget at glæde sig til. Der vil selvfølgelig blive alle de kendte ting som f.eks. legestuer, dansekurser, spillekurser, udflugter m.v., men især musikken vil komme til at fylde meget på NORDLEK 2018. Der er allerede nu tilsagn fra ca. 20 forskellige musikgrupper om at komme og spille på stævnet, og der ventes tilsagn fra flere, men det betyder ikke, at de spillemænd der plejer at tage med til NORDLEK-stævner bliver arbejdsløse. Der skal stadig spilles til de danske legestuer, kurser, sangarrangementer o.s.v., men der vil blive større mulighed for buskspil og at lytte til andre spillemænd.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for PR-opvisninger i byen og en nationalopvisning bliver der også plads til, foruden den store festopvisning hvor alle lande deltage.

Alle planerne er selvfølgelig ikke helt på plads endnu, men følg med på stævnets hjemmeside www.nordlek2018.se og på www.nordlek.dk hvor den danske nationalkomite vil lægge oplysninger til danske deltagere.

Den danske nationalkomité