• Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
 
Spillemandskredsen.dk

75 års jubilæum

Er det ikke en flot forside? Det ligger i det skjulte, men den er god nok.
Spillemandskredsen bliver 75 år.
Noget af det vigtigste man kan gøre, er at holde sig i gang. Det gælder også Spillemandskredsen. Det sidste års tid har bevist at vi er mere levende end nogen sinde. Her tænker jeg på at vores nodesamling er blevet tilgængelig på nettet.
Et stort tak til de folk, der har gjort det muligt. Vi er ikke helt i mål, men er ikke i tvivl om at det nok skal lykkes.

Når man nu bliver 75 år inviterer man ofte til fest og det har vi også tænkt os at gøre. 
I løbet af 2018 har vi tænkt os at gøre lidt mere ud af vores kurser. Vi har forskellige tiltag i støbeskeen og kan godt røbe lidt her.
På Høng kurset har vi tænkt os at sætte 2 instruktører på. Det bliver Bent Melvej og Ove Andersen. Det bliver spændende at se, hvad de finder på. Ingen tvivl om at det bliver godt.Der vil ligeledes være andre tiltag på de øvrige kurser, hvad det bliver ved vi endnu ikke helt, men følg med i Trin og Toner.
Vi har desuden tænkt os at lave en officiel dag, hvor vi vil invitere gæster  til at komme og gøre dagen til noget særligt. Formen er endnu ikke på plads.

Hvis i sidder og tænker: Det vil jeg gerne være med til at arrangere, eller: Jeg har en rigtig god idé, så vil vi meget gerne høre fra jer. I skal bare kontakte en fra styrelsen. Jo flere ideer jo bedre er det.

Uanset hvad vil det blive et forrygende år at se tilbage på.

Styrelsen

 

Vil du styre lageret af nodebøger

Lisa Rogild, der står for nodesalg og lagerstyring i vores forlag har meddelt at hun ønsker at gå på pension.
Vi takker fra styrelsen for det store arbejde, hun har lavet igennem de sidste 4 år.
Lisa har sørget for at Forlaget er blevet lagt ind under Spillemandskredsen og ikke mere er momspligtig. Der er desuden i samme anledning blevet ryddet op i lageret.

Vi har nu et problem.
Vi mangler en person, der gerne vil administrere salget af noder, har lidt forstand på bogføring og som samtidig har mulighed for at opbevare vores lager af nodebøger.

Hvis du, når du har læst dette, tænker at det lige er noget for dig kan du kontakte Ingolf på mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller på telefon: 28 60 47 37. Han vil så fortælle mere udførligt om, hvad det vil indebære at gå ind i arbejdet med at sælge nodebøgerne.

Styrelsen

 

NORDLEK 2018

NORDLEK-stævnet vil blive afholdt i Sverige. Nærmere bestemt i byen Falun den 10. – 15. juli 2018.

Til at organisere den danske deltagelse i stævnet, er der nedsat en nationalkomité, der består af Hanne Holse fra DGI, Anne-Grete Jensen fra Spillemandskredsen og Egon Agerskov fra Folkedans Danmark.

Her kan du hente seneste informationer fra Nationalkomiteen

Følg med på stævnets hjemmeside www.nordlek2018.se og på www.nordlek.dk hvor den danske nationalkomite vil lægge oplysninger til danske deltagere.

 

B & U spillemandskursus


I weekenden 11.-12. november var der for 12. gang kursus for børn og unge dansere og spillemænd på Sdr. Felding Skole. Der var 20 spillebørn og 41 dansere, som hyggede sig med sang, dans, musik og leg.

Kurset er bl.a. støttet af Spillemandskredsen.

Nattevagterne har skrevet en artikel med nogle indtryk fra kurset, som du kan læse her.

Foto: Tina Ehlert

 

 

 

 

 


Side 1 ud af 2