Spillemandskredsen - Gangspil – Gangspil 2 GO1219 (2xCD)

Spillemandskredsen

Gangspil – Gangspil 2 GO1219 (2xCD)

 Gangspil er her med en ny udgivelse, det er nu 4 år siden deres første udgivelse. Og de har ikke ligget på den lade side med musik aktiviteter. De har siden da spillet en masse koncerter både indenlands og udenlands. Gangspil startede oprindeligt som en trio og er nu en duo bestående af Kristian Bugge og Sonnich Lydom.

Udover koncerter har de også brugt de 4 år på at finde nyt materiale til deres cd og det må man sige er lykkedes til fulde, da der er hele 2 cd´ere.

Repertoiret er god dansk musik med energi, nerve og autensitet. Musikken går lige i fødderne og med disse 2 Cd´ere spiller Gangspil op til dans. Melodierne er en god blanding af gamle 1700 talt melodier, traditionelle spillemands melodier og nykomponerede lejligheds melodier. Uanset hvornår melodierne er fra skinner det tydeligt igennem, at det er dansk musik når det er bedst.

Lydbilledet varierer både ved hjælp af gæstemusikere og Sonnichs vekslen mellem mundharmonika og harmonika. Der er en udpræget spilleglæde over musikken og man kan tydeligt mærke at de kan lide at spille.
Ud over Kristian og Sonnich er der på CD´en også gæstemusikere.

Malene D.Beck     Klaver
Vidar Skrede     Guitar og Bouzouki
Jakob Fischer     Guitar
Peter Gorm Sørensen    Violin og sang
Lisbeth Waidtløw    Sang
Jonas Graverholt    Sang

Har du fået lyst til at lytte til musikken, så kan Cd´en bestilles på go@gofolk.dk eller på tlf. 31 6912 86

Dorthe Linde Jørgensen

nach oben