Spillemandskredsen - Inver – Heading Out GO 1319

Spillemandskredsen

Inver – Heading Out GO 1319

Landet har været lukket ned og er nu så småt ved at åbne. Vores fælles lidenskab, dansen og musikken, er lukket ned og det lige nu på ubestemt tid. Alt, danse, spille, stævner, kurser osv. er aflyst hen over sommeren. Vi kan gå online og lytte til nogle af vores dygtige musikere og tage os en svingom i stuen. Vi kan sætte en cd i afspilleren, hvis vi gerne vil læne os tilbage og nyde nuet og musikken og det er Inver et perfekt bud på.

Inver spiller dejlig lyttemusik spillet med stor overbevisning. Der er et dejligt lydbillede, der varierer hen over melodierne, så vi hører alle instrumenterne. Fløjten slår triller og violinen lægger sig både over og under og harmonikaen kommer på banen, når fløjten skal afløses. Guitaren bruges både til melodi og akkompagnements spil og alle disse elementer giver en dejlig variation. Alle melodier er nykomponerede med inspiration fra det keltiske samt et par traditionelle melodier. Der er gigs med power og intensitet, valse der fører lytteren med sig. Det hele smyger sig ind i øregangen med ønsket om at blive hørt igen.

Inver består af 3 dygtige unge og særdeles erfarne folkemusikere.

Rune Barslund på harmonika og fløjte
Keven Lees på violin
Matthew Jones på guitar.

Har du fået lyst til at høre dette skønne orkester så kontakt Go´ Danish Folk Music enten på www.gofolk.dk eller på tlf. 31 69 12 86.

Dorthe Linde Jørgensen

nach oben